renescience.punt.nl
Abonneren
Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!
Laatste reacties
  WERKGROEP MORKHOVEN - OPROEP !!.
   

  WERKGROEP MORKHOVEN - OPROEP !!.

  In het kader van een studie in de zaak Zandvoort en ... aanverwanten door onze vereniging ,doen wij de volgende oproep . Wij zijn op zoek naar :

  A - Mensen met klachten over Stichting Bureau Jeugdzorg Noord Holland en Afdeling Jeugdbescherming Alkmaar ( Ned) . Inzake het uit huis halen van hun kinderen .
   
  B - Kinderen die in de periode tussen I99O en I998 in het Kindertehuis in Zandvoort verbleven hebben of daaruit in pleegvorm werden ondergebracht .
   
  Gelieve in verbinding te treden met de : Vzw Werkgroep Morkhoven , Rue faider n° 10 - St Gillis 1060 België . T.a.v. van teamleider Yves Gossens .
   
  Of op e-mail vt 6788107@base.be
   
  Al uw informatie wordt discreet gehouden .

  Nog geen uur nadat bovenstaande oproep online werd geplaatst

  Justitie Nederland / Morkhoven :

  Er is een uurtje geleden verontwaardigd gereageerd door de Nederlandse Justitie op de oproep van de Werkgroep Morkhoven , om kinderen dewelke in het weeshuis in Zandvoort verbleven in de periode tussen 1990 en I998 te bereiken . Volgens Justitie wordt op deze wijze de indruk gewekt , dat er met deze groep van kinderen onregelmatigheden zouden gebeurd zijn .
   
  Teamleider Yves Gossen van de Werkgroep die de zaak onder zich heeft reageerde meteen.
   
  Onze oproep is het gevolg van diverse aanverwanten in de zaak Zandvoort , dewelke wij verder onderzoeken in het kader van de opsporing en indentificatie van de slachtoffertjes op de cederoms. Gezien diverse ontwikkelingen in en rond het dossier Zandvoort willen wij niets aan het toeval overlaten .
   
  De adressenbestanden Zandvoort hebben ons uitgewezen , dat daarop uitermate belangrijke personen aanwezig zijn , die niet vreemd zijn aan de zaken voorkomend op de cederoms .
   
  Wij zien bij de Werkgroep Morkhoven dan ook niet in , waarom onze oproep een verkeerde indruk zou wekken en zetten ons onderzoek verder in het belang van de slachtoffers .
   
  Einde bericht . Maarten .

  Voelt men nattigheid?

  Morkhoven : Belgische Justitie bracht bezoekje bij Marcel.
   
  Vanmiddag heeft de Belgische Justitie een bezoekje gebracht bij Marcel op zijn flat in Turnhout . Justitie wil weten hoever Marcel staat met zijn onderzoeken Zandvoort en Schadwald, en wat zijn bedoeling in dit alles is . Volgens Justitie zou Marcel beter al zijn informatie aan de Belgische politiediensten overdragen .
   
  Marcel zelf heeft de Justitie ambtenaren gewezen op de voorgaande situaties , waaronder de verdwijning van de overgedragen cederoms in het verleden bij Justitie en het gebrek aan onderzoek . De activist heeft geweigerd toelichting te geven over de stand van zaken in de onderzoeken van de Werkgroep . Hij verwees daartoe naar de morele en menselijke plicht als activist om te blijven strijden voor de vele slachtoffertjes en tegen de netwerken en hij terzake niet zal verzuimen aan zijn plicht .
   
  De Justitie ambtenaren lieten weten dat zij kortelings terug zullen komen voor een verder gesprek en vertrokken na het drinken van een tas koffie .
   
  Maarten .

  We zullen het wederom zelf moeten doen

  UW hulp is dus gewenst

  Verspreidt dit AUB?

  Reacties

  Willem..!!(1) op 29-10-2012 08:34
  WE zullen het wederom zelf moeten doen..?? Demi en Nirvana (met zulke namen vraag je om moeilijkheden) hebben toch ouders en familie..?? Ik heb mijn kind ook alleen uit de handen van die zooi weten te houden en nu zitten mn kleinkinderen ermee en het is wederom een gevecht van familie omdat andere mensen elkaar nu eenmaal niet interessant vinden en er geen donder om geven en zeg niet dat het wel zo is, alles is gebaseerd op IK..!!
   
  Vinden jullie het niet vreemd dat een STICHTING die alleen uit ideële overtuiging zou moeten kunnen bestaan (net als een kerk) zoveel macht heeft terwijl ze dat eigenlijk helemaal niet heeft..?? HET IS EEN STICHTING..!!
   
  Denk daar maar eens over na eer jullie zo'n heibel maken over twee kindjes, er zijn in Nederland ruim 100.000 kinderen met OTS jullie weten geen donder over de werkelijke aard en van dat opruiende schrijven wordt geen mens beter..
  Commentaar
  Jouw naam/bijnaam
  Website url
  E-mail
  Je Punt profiel
  Hou mij op de hoogte
  Ik wil op de hoogte gehouden worden
  Dit is een verplicht veld
  Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl