renescience.punt.nl
Abonneren
Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!
Laatste reacties
  BEVRIJD DEMI EN NIRVANA UIT DE HANDEN VAN DE SATANISTEN!
   

  BEVRIJD DEMI EN NIRVANA UIT DE HANDEN VAN DE SATANISTEN!

  Hierboven recente foto's van Demi Jane (8) en Nirvana Selena van den Brink (14), dochters van Ben van den Brink en Leonie Minkema uit Schoorl. Beide meisjes zijn, zoals bij vele lezers reeds bekend is, door valse vertegenwoordigers van Buro Jeugdzorg Noord-Holland, met medewerking van nepagenten en vervalste rechtbankdocumenten in 2009 uit het ouderlijke huis in Schoorl ontvoerd. Voor meer informatie over ouders, kinderen en deze zaak, zie bericht 2 hieronder op deze website of raadpleeg de vele links hierover op www.argusoog.org(of google Ben van den Brink). Hieronder een foto uit augustus 2010 in Zandvoort, gemaakt door vader Ben van den Brink, waarop twee satanisten zijn afgebeeld die o.a. zijn dochter Nirvana hebben lastiggevallen. Zij zijn door de Engelse politie herkend als zijnde verbonden met het grootschalige porno- en misbruiknetwerk in Zandvoort. Nirvana heeft deze figuren later herkend van de foto. Hierna mochten de ouders niet langer hun kinderen bezoeken.
   
     
   
  Alle aandacht is nu gericht op de bevrijding van deze twee dappere jonge dames, die het slachtoffer zijn geworden van gruwelijk seksueel misbruik door leden van een grootschalig satanistisch-pedofiel netwerk, waarvan de opruiming nabij is. Aan de uncovering van deze zaak wordt gewerkt door talloze rechercheurs van New Scotland Yard, Europol, Child Online Protection en vele honderden betrokken burgers. Ook specialisten van de Werkgroep Morkhoven,onder leiding van de pionier op dit gebied Marcel Vervloesem, zijn betrokken bij deze actie. (http://werkgroep-morkhoven.skynetblogs.be/ ) De werkgroep Morkhoven heeft onlangs een verklaring doen uit gaan aan slachtoffers/ouders inzake de Zandvoortzaak om zich bij hen te melden. Het gaat hier om tienduizenden Nederlandse slachtoffertjes, waarvan de foto's op CD-Roms staan, in het bezit van de werkgroep. Zie hieronder de oproep van Werkgroep Morkhoven:
   
  WERKGROEP MORKHOVEN – OPROEP !!.  
   
  In het kader van een studie in de zaak Zandvoort en … aanverwanten door onze vereniging, doen wij de volgende oproep. Wij zijn op zoek naar :  
   
  A. Mensen met klachten over Stichting Bureau Jeugdzorg Noord Holland en Afdeling Jeugdbescherming Alkmaar (Ned). Inzake het uit huis halen van hun kinderen .  
   
  B. Kinderen die in de periode tussen 1990 en 1998 in het Kindertehuis in Zandvoort verbleven hebben of daaruit in pleegvorm werden ondergebracht .  
   
  Gelieve in verbinding te treden met de:  
   
  Vzw Werkgroep Morkhoven, Rue faider n° 10 – St Gillis 1060 België . T.a.v. van teamleider Yves Gossens .  
   
  Of op e-mail vt 6788107@base.be  
   
  Al uw informatie wordt discreet gehouden .
   

   

   

  OPROEP VAN HETUURVANDEWAARHEID.INFO

  WAAR ZIJN DE MENSEN UIT SCHOORL? WAAR BLIJFT DE BUURT? WANNEER WORDT BEN ONDERSTEUNT ZODRA HIJ GEÏNTIMIDEERD WORDT DOOR POLITIE? WANNEER VORMEN JULLIE EENS EEN FRONT ZOALS DAT HOORT????

  SCHOORL WANNEER SLAAN JULLIE DE HANDEN INEEN???

  WANNEER ER HIER IN NEDERLAND KINDEREN VERMIST WORDEN DIE LATER DOOD GEVONDEN WORDEN - DAN IS NEDERLAND "IN REP EN ROER" EN WORDEN ER OVERAL STILLE MARSEN GEHOUDEN...

  NU HEBBEN WE HIER TWEE ONTVOERDE MEISJES IN DE ARMEN VAN EEN PEDONETWERK - EN NEDERLAND DOET GODVERDOMME HELEMAAL NIETS!!!

  WAAR ZIT JULLIE MEDELEVEN - WAAR ZIT JULLIE GEVOEL VERDRAAID?

  MOETEN ER NU WERKELIJK EERST DODEN GAAN VALLEN?

  U KUNT IN DEZE ZAAK HET VERSCHIL MAKEN

  STA OP EN VORM EEN BLOG

  RED DEZE KINDEREN?

  Reacties

  Commentaar
  Jouw naam/bijnaam
  Website url
  E-mail
  Je Punt profiel
  Hou mij op de hoogte
  Ik wil op de hoogte gehouden worden
  Dit is een verplicht veld
  Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl