renescience.punt.nl
Abonneren
Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!
Laatste reacties
  Schrijversdebuut van Marcel Vervloesem
  Schrijversdebuut van Marcel Vervloesem  Aangezien ik de uitzonderlijke eer genoot het script van het eerste boek van Marcel Vervloesem reeds te mogen lezen, wil ik niet nalaten te zeggen wat ik ervan vind. De titel houden we nog even geheim en ook over de inhoud zelf ga ik niets verraden. Dat zal zeer binnenkort voor iedereen te ontdekken zijn.

  Marcel Vervloesem debuteert maar dat zou je niet zeggen. Hij heeft een ontzettend vlotte pen en zijn kennis over, en ervaring met de gebrachte materie maakt dat het verhaal mooi in elkaar zit. Gezien de waanzin waarover het gaat, zou men een saai en zwaar werk verwachten maar dat is helemaal niet zo. Marcel weet het verhaal op tijd luchtig te brengen zodat men vaak zit te lachen met de manier waarop zaken gebeurden. Criminelen zijn helemaal niet zo stoer of slim immers en de medewerkers van de Werkgroep Morkhoven en Marcel zelf maakten ook de nodige spannende en humoristische momenten mee. Dat de realiteit in verhaalvorm neergeschreven wordt, doet niets af aan de kracht achter het zoeken naar rechtvaardigheid tegenover het verbijsterende ontkennen door belanghebbenden.

  Velen onderschat(t)en Marcel Vervloesem en de Werkgroep Morkhoven, zelfs tot in de hoogste regionen. Het zijn vooral zij die probeerden het schrijven en publiceren van dit boek tegen te houden door Marcel op basis van een valse aanklacht opnieuw op te sluiten en bijna te vermoorden. Dankzij die valse aanklacht waren ze in staat het script in beslag te nemen en reeds een gedeelte van het boek te bekijken maar zit 'het' niet altijd in de staart?.. Justitie, media en politiek, wrijf jullie beentjes al maar in!

   

  Godelieve Vaesen
  08 augustus 2012


   

  Reacties

  Willem(1)..!! op 19-08-2012 23:37
  Schitterend Godelieve, die hele kinderhandel enz duurt al veel te lang.
  René op 20-08-2012 11:14
   
  Geweldig dat het boek er uiteindelijk toch is gekomen.
  Respect voor Marcel en iedereen die er aan heeft meegewerkt en/of dat nog steeds doet !
  Wat het teweeg zal brengen is voor mij persoonlijk enigzins voorspelbaar want men handelt al met kinderen zolang de historie terugreikt.
  Het is een fenomeen met vele gezichten en factoren en voert zelfs terug tot het verhaal van Moses en Maria en haar kindeke Jezus e.d..
   
  De arme Joseftimmerde zich een breuk omhet gravida=beladen moederschip/schap vanMaria drijvende te houden. Toen zij zwangerbleek vertelde zij Josef doodleuk dat het kindje echter niet van hem was maar van de god van de EL/BAAL, de god van het woord en de letterenvan de "reders" ofwel de "farao's" uit het midden-oosten.
  Hun beider schepenvoeren dus net als dat bij ons het geval is via inschrijving in het geboorteregister onder de vlag van de farao's uit Rome die zolang men voor hun blijft varen alle rechten en geld en de goederen inclusief de zielen van betrokkenen op pa(zo dood als een)pier bezitten.
  En wat die farao's en hun inquisitie met die armzalige kindeke's uitvreten dat kunnen we nu dan lezen in Marcel's boek en op talloze websites als klokkeluider-online en argusoog en aanverwanten. Micha Kat zit nog steeds vast !!
   
  Hoeveel mensen zouden dit (willen) weten ?
   
  Bedankt voor je onvermoeibare inzet in deze kwestie Godelieve !!
   
  René
  Godelieve op 20-08-2012 18:04
  Bedankt voor jullie reacties. Vooral de nalatigheid van justitie wordt hiermee aangetoond, denk aan het geval Robert M. en Amsterdam. Dat was al jaren geleden geweten maar de belgische justitie liet na het pv over te maken aan Nederland. Zo gaat het in heel die materie en in dit boek wordt dat met bewijzen aangetoond, ongezien. Er is al veel over geschreven en gepraat maar nooit met bewijzen. Daar is de justitie hier in belgie dus bang voor en dat is hiermee dan ook gebeurd. Interne nota's die geen daglicht mochten zien enz... Niet voor niets hoor dat ze Marcel meermaals naar het hiernamaals wilden 'helpen'. Ze weten trouwens nog niet half hoeveel bewijzen nog altijd in het archief van de Werkgroep Morkhoven zijn, bewijzen waarvan ze zélf het bestaan niet eens meer vermoeden...
   
  Na 50 jaar op deze bol komt, dankzij de nodige ervaring, de inzet vanzelf... ;-))
  renescience op 20-08-2012 18:51
  Het lullige is waar moet je heen met dit soort zaken want het zijn de elite en hun poli(ti)cie en straatmagiers zelf die hun eigen zaken dan moeten gaan behandelen.
  Zolang de burger ze niet van hun tronen af schopt blijft het vechten tegen de bierkaai.
  En nou die burgers zijn perfect bewerkt door deze satanisten want zij beroepen zich voornamelijk op desatanistenzelf om te oordelen en te handelenoverhun misdaden.
   
  Tsjaah als je een pathologische leugenaar dief moordenaar kindermisbruiker enz. gaat vragen zijn/haar pathologische misgedragingen aan te pakken zal hij of zij dat ook inderdaad doen doch op de zelfde als waar hun pathologie op zal zijn gestoeld !
   
  he meneer de patholigische leugenaar u mag niet liegen hoor !
   
  oh, dat wist ik nietzei de leugenaar !!
   
  gr. René
   
  Godelieve op 20-08-2012 19:01
  Het gaat om internationale kinderpornonetwerken en het buitenland had lang geen idee hoe belgie werkt(e). Portugal, Frankrijk, Nederland, Duitsland, Engeland... Het boek wordt al zeer snel in 't Frans vertaald en Engels zal ook niet lang uitblijven. Marokkaanse en Turkse kinderen werden verschrikkelijk mis- en gebruikt... Niet iedereen is zo mak geslagen als de belgen... 
  renescience op 20-08-2012 19:09
  Trouwens nergens in hun wetboeken staat dat je niet mag liegen !
  Iedereen binnen babylon liegt en bedriegt zich dan ook de pleuris zowel de masters of the game als hun slaafjes dus tsjaah begrijp je nu waarom ik uit hun helse piramidespelletje ben gestapt ?
  Ik wist godverdomme niet eens dat ik was ingeschreven als papierdood bemanningslid van een duivels piratenschip.
  Ik heb er 40 jaar over gedaan om daar achter te komen want ofwel men was even dom als ik ofwel waren ze slimmer en hielden hun vetgemeste piratenmond en/of als ze al iets vertelden waren het leugens.
  one big lie,
  The babylo(a)nian li(e)on-GOD !!
   
   
  gr(rrrrrrr) René
   
  renescience op 20-08-2012 19:37
  Ik wil je niet ontmoedigen Godelieve integendeel.
  Graag zou ik de zon willen zien schijnenbetreffende dit soort zaken maar het hele gebeuren valt onder de noemer IS-ME ofwel hetbetreft hier pathologische menseigen afwijkingen.
  Het is er enhet is daarmee ook niet meer uitons wezenlijk bestaante verbannen.
  De babylonische piramidespelcultuur vraagt ook om een dergelijke vernietiging van elkander immers de basis is een piraten/parasieten moord-spel.
  De kunst is om zoveel mogelijk spelers onder je saturnushoedje te krijgen.
  Hoe meer Tieten van EL (titels)en valse schuldbriefjes mo(o)n-eye hoe groter je kansen. Moraal of normen en waarden bestaan enkel op papier en hoeven door de auteurs daarvan niet te worden nageleefd want die hebben immers reeds een aantal tieten van EL !
   
   
  bah zum kotsen die masons niet ?!!
   
   
   
   
   
  Godelieve op 20-08-2012 19:39
  Je ontmoedigt me niet hoor René. Je weet dat ik weet... 
  renescience op 20-08-2012 19:47
  yes indeed, en dat geniet al mijnrespect !
  Godelieve op 20-08-2012 19:55
  Net zoals ik alle respect heb voor jou, zoals je weet. 
  Commentaar
  Jouw naam/bijnaam
  Website url
  E-mail
  Je Punt profiel
  Hou mij op de hoogte
  Ik wil op de hoogte gehouden worden
  Dit is een verplicht veld
  Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl