renescience.punt.nl
Abonneren
Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!
Laatste reacties
  Belgische justitie moordt in koelen bloede
  Belgische justitie moordt in koelen bloede




  Het gaat niet goed met Marcel Vervloesem. Justitie kan zich in de handen wrijven voor de zoveelste moord waar ze stilaan in schijnen te slagen. Hoelang gaan ze klokkenluiders uit de weg blijven ruimen?! Bloed vloeit niet alleen bij de tienduizenden kinderen die gemarteld, verkracht en al creperend vermoord worden maar ook bij zij die dat willen aanklagen.

  Is de Minister van Justitie Annemie Turtelboom uit de kleren gegaan omdat ze beseft dat ze létterlijk in haar blootje staat gezien ze véél te laat tot actie overgegaan is in de zaak Marcel Vervloesem? Beseft ze wat een enorme flater ze begaan heeft door niet tijdig in te grijpen, als ze al werkelijk van plan was in te grijpen?!

  Ze heeft dan wel de slaven van de subsidieafhankelijke staatsmedia tot medewerking kunnen afdwingen via stinkend geld (subsidies) maar niets kan op tegen de basis van rechtvaardigheid. En via de alternatieve media is die boodschap tot ver over de grenzen verspreid!

  Een witte mars heeft indertijd geen halt toegeroepen aan de internationale kinderpornonetwerken, integendeel. Het gaat van kwaad naar erger. De belangen zijn dus heel erg groot voor de betrokkenen die vaak over heel veel geld beschikken. Een mensenleven is in die kringen totaal van geen enkele waarde. Ze moorden zelfs in eigen kringen.

  Maar wanneer wordt de bevolking wakker?! Zolang zij het belang van het getal niet gaan inzien, kan men onschuldige mensen blijven vermoorden. En kom dan niet janken als jou kind ontvoerd, gemarteld, verkracht en al creperend vermoord wordt! Jullie lieten dan immers toe dat iemand die voor jullie kinderen door het vuur ging, langzaam vermoord wordt!


  Godelieve Vaesen
  29 april 2012


   

  Reacties

  Willem op 30-04-2012 05:13

  Het is niet echt uit lafheid Godelieve, het is omdat niet iedereen er mee te maken krijgt dus het leeft dan niet onder de mensen..!!
  Het is algemeen bekend dat er in Nederland veel kinderen opgesloten zitten in jeugdgevangenissen in afwachting van een "behandeling" door een psycholoog en/of anderszins, want er is geen plek in een opvang tehuis maar ook geen geld voor die zogenaamde behandeling, hoe bedoel je "krom"..!!
  Na wat ruchtbaarheid werden er wat kamervragen gesteld en iedereen was het er mee eens, er moest iets aan gebeuren, wat gebeurde er..??
  Voor de kinderen niets, voor de dikbetaalde werknemers bij jeugdzorg en dergelijke kwam meer geld..!!
  Wat deden de ouders van de 15000 kinderen (inmiddels deels vervangen door andere kinderen onder de 18 jaar) die opgesloten zaten..??
  Inderdaad niets..!!
  Zo erg is het nu eenmaal gesteld en het is ook menselijk om dan te wijzen naar mensen die er niets van weten of het niet zelf hebben ervaren (al is dat ook niet altijd reden genoeg om iets te ondernemen zo je weet) alszijnde schuldhebbenden..!!
  De misdaden worden gepleegd door een handjevol "ongrijpbaren" en die zijn dus schuldig maar omdat mensen in het algemeen door allerlei oorzaken niets doen of kunnen doen wordt hen als het ware de schuld in de schoenen geschoven aangaande nalatigheid en zo zie je maar hoe ook de kleine groep mensen die strijd leveren worden beïnvloedt door dat wat hen stuurt..!!
  Waren mensen over het algemeen maar zo eenvoudig te triggeren als bij een voetbalwedstrijd gebeurt..!!
  Iedereen staat altijd alleen, dat zal ook niet veranderen er is ook geen enkele zaak in het verleden waarbij ooit zoiets heeft plaatsgevonden en waar dat wel het geval is geweest had een overheid er de hand in en dat is nog steeds het geval..!!
  Het is zelfs zo erg volgens mij dat er alleen wat mensen zullen reageren wanneer er een loterij of iets dergelijks aan vast zit..!!
  Men wacht af en beziet het "spel" en geeft achteraf in het veilige pas commentaar..!!
  En er wordt bij de daders om een oplossing gevraagd, zij besturen en zijn de rechters en dergelijken en dat is omdat er geen andere mogelijkheden bestaan of het moet om een echte volks opstand gaan maar die bestaat ook niet, Egypte enz is daar een goed voorbeeld van..!!
  De titel klokkenluider is ook bedacht door een overheid, evenals de kliklijn enz dat zegt toch wel wat neem ik aan..!!
  Wij zijn geworden wat we niet zouden willen zijn, het spel is meesterlijk gespeeld..!!
  Willem..!!
  Godelieve Vaesen op 01-05-2012 18:57
  Gelukkig is niet iedereen laf maar de meerderheid wel. Ze WILLEN gewoon niet, kijken ergens anders naar. En dat de elite het "spel" subliem speelt, zeg ik ook al lang. Het maakt ze niet meer menselijk, integendeel...

  Commentaar
  Jouw naam/bijnaam
  Website url
  E-mail
  Je Punt profiel
  Hou mij op de hoogte
  Ik wil op de hoogte gehouden worden
  Dit is een verplicht veld
  Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl