renescience.punt.nl
Abonneren
Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!
Laatste reacties
  The Strawman Illusion, The Matrix Exposed
   
   
  In deel 10 van deze reeks zijn enkele belangrijke punten uit het gesprek samengevat waarvan hieronder een vrije vertaling.
   
  -------
   
  Als iemand zegt, de overheid gebruikt mijn belastinggeld en bouwt er wegen mee en besteed het aan allerhande andere nuttige zaken,
  BULLSHIT !!
  Wij bouwen de wegen, de burgers bouwen de wegen !
  Het enige wat er met ons belastinggeld gebeurt is dat er de schuld aan het IMF mee wordt afbetaald !
  Alle andere zaken zijn bedacht door de overheid en dienen slechts als fictief betaalmiddel ! Als we mensen horen zeggen, wel weet je met mijn belastinggeld worden allehande voorzieningen e.d. betaald, wel, dat is absoluut niet waar en zelfs verre van de waarheid omdat de overheid je waardeloos geld geeft in ruil voor jouw harde arbeid.  Wat voor werk we ook doen, als je een uur arbeid verricht voor laat ons zeggen 50 euro per uur, niet veel mensen krijgen overigens 50 euro per uur, maar als je daar goed over nadenkt, een uur van jouw tijd van leven op deze planeet en jouw bloed, zweet en tranen en dan komt de overheid en neemt 30 procent in beslag en jij krijgt daar helemaal niets voor terug !

  Je krijgt er werkelijk niets van waarde voor terug, zelfs als je er iets voor hebt gekocht dan heb je dat gekocht met het prive krediet van het Internationaal Monetair Fonds. Je koopt het met hun papier en niet met dat van jezelf omdat er geen geld is. Al dat geld waarvan jij denkt dat het van jou is en wat je mogelijk bij je draagt in je portemonnee is niet van jou maar van het IMF en omdat wij het gebruiken moeten we daar belasting voor betalen.


  Laat me nu even terug gaan naar de bankmanager van een paar maanden geleden.

  Ik vroeg hem toen, is er enig wettig geld in circulatie wat gewaarborgd is door iets van waarde ? Maar natuurlijk zei hij.
  Wel vroeg ik, wat bezit u dan precies wat enige waarde vertegenwoordigt ?
  Wel euhhh weet je, bla bla bla......, 
  Ik zei, maar geen van uw zaken vertegenwoordigen dus iets van werkelijke waarde.
  Zeg me, wat heeft u wat een werkelijke waarde vertegenwoordigt ?
  Wel zei hij, ik draag een gouden ring.
  Ik zei ok, en wat heeft u gebruikt om die gouden ring mee te kopen ?

  "en toen werd het stil, omdat ie zich opeens realiseerde dat alles wat we bezitten is gekocht met privébezit van het Internationaal Monetair Fonds" !!

  Bovendien is ook die gouden ring van geen enkele waarde wanneer we honger hebben !  Ja precies !
  En wel nu, als je goud koopt en je gaat naar een plaats waar goud en zilver wordt verhandeld en je wilt dus goud kopen of verkopen dan wordt je daar naar je identiteitsbewijs gevraagd. Je kunt ze dan bijvoorbeeld een pasje van de tennisvereniging of boekenclub voorhouden en zien wat er gebeurt maar de reactie zal zijn dat het niet wordt geaccepteerd. Ik zal je er nu een van deze hier laten zien.
  Dit is mijn soevereine identiteitsbewijs wat het meest waardevolle bezit is wat ik heb. Het is mijn soevereine identiteitsbewijs wat ik zelf gemaakt heb, het is mijn foto, mijn echte naam, het is mijn echte handtekening en mijn werkelijke geboortedatum welke tussen haakjes in weze "hearsay" is gelijk die van een ieder ander want was jij erbij op het moment van je geboorte ? Met andere woorden, kun jij bewijzen dat je daar was op dat moment, kan iemand bewijzen dat ie geboren is op de dag die ons is verteld ? Nee, niet dus en het betreft hier dan ook slechts "hearsay" (van horen zeggen).
  Dus, als je goud wilt gaan kopen dan wordt je om een identiteitsbewijs gevraagd en ik leg dan dit eigengemaakte identiteitsbewijs voor en vervolgens zullen ze dan zeggen, sorry maar dat kunnen we niet accepteren. Ik vraag dan, waarom niet ?
  Wel, we hebben een (geldig)identiteitsbewijs van de overheid nodig.
  Ik vraag dan , waarom ?  We hebben bewijs nodig van wie u bent waarop ik dan zeg, wel, ik geef u zojuist een bewijs van wie ik ben want dit is namelijk wie ik zeg dat ik ben. Ik heb de overheid verteld wie ik ben en die gebruiken hun tweedehands documenten die enkel zeggen wat hun denken wie ik ben wat weer is afgeleid van wat ik hun verteld heb over wie ik ben. 

  Maar ok, hier heeft u mijn inschrijving in het geboorteregister wat dan vervolgens ook niet wordt geaccepteerd want zij moeten een HOOFDLETTER (all capitol) legale (handels)fictie hebben omdat zij enkel maar zaken kunnen doen met de stroman !!

  Ze kunnen geen zaken doen met een natuurlijk vlees en bloed wezen omdat de wereld van commercie enkel maar bestaat uit legale handelsficties !!
  Dus ok, die transactie wordt uiteindelijk dan geregistreerd en als je goud hebt gekocht wat heb je nu dan precies gekocht ?
  Wel, je koopt dan goud met privé-eigendom van het IMF wat dus niet van jou is en wat wanneer zij willen door hun kan worden opgeeist dus...., 
  wordt wakker mensen !!
   
  -------------
                                                       
  kijk ook hier:
   
   
   
   
   
   
   
   

  Reacties

  renescience op 16-04-2011 14:02
  Commentaar
  Jouw naam/bijnaam
  Website url
  E-mail
  Je Punt profiel
  Hou mij op de hoogte
  Ik wil op de hoogte gehouden worden
  Dit is een verplicht veld
  Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl